Anunturi Online Monitorul de Suceava
web: www.anunturisv.ro | e-mail: suport@monitorulsv.ro | telefon: 0230.522.993
RSS

Răspunsuri şi întrebări frecvente

Aici poti gasi toate raspunsurile la toate neclaritatile cu privire la functionalitatea site-ului nostru.

1. Cum pot vizualiza numarul de telefon a anunturilor din ziar?

Pentru a vizualiza numarul de telefon a anunturilor din ziarul Monitorul de Suceava trebuie sa te abonezi online. Ca utilizator inregistrat, fara a fi abonat online, puteti vizualiza anunturile din ziarul Monitorul de Suceava fara datele de contact (telefon, e-mail). Pentru a te abona trebuie sa fii logat si sa ai creditul neceasar in cont. Top  

2. Cum pot trimite anunturi tiparite in Monitorul de Suceava?

Pentru a te scuti de drumul pana la punctele noastre de mica publicitate Monitorul de Suceava iti pune la dispozitie solutia online. Urmariti pasii de mai jos pentru a trimite anuntul tau:
Pasul 1: Trebuie sa te inregistrezi in cazul in care nu detii deja un cont pe site-ul nostru.
Pasul 2: Selectezi optiunea adauga anunt in ziarul Monitorul de Suceava. In cazul in care nu ai credit selectezi optiunea de incarcare credit din pagina de administrare a contului tau.
Pasul 3: Completezi formularul pentru adaugarea anuntului si apesi butonul trimite, iar anuntul va aparea in ziar in zilele alese de tine. Costul anuntului este acealasi ca la punctele noastre de mica publicitate si va fi retras automat din creditul total pe care-l detii in cont. Top  

3. Ce tipuri de anunturi gasesc pe acest site?

Acest site contine 3 tipuri de anunturi: anunturi gratuite, anunturi premium, anunturi din cotidianul Monitorul de Suceava(ziar).
Anuntul online gratuit: este vizibil numai pe site pe o perioada de 7 zile de la data postarii.
Anuntul online premium: este vizibil numai pe site pe o perioada de 15 zile de la data postarii. Acest tip de anunt este intotdeauna afisat deasupra celorlalte anunturi(online-gratuite, ziar). Costul acestui anunt este de 30.00 RON, cost ce va fi retras automat din contul tau la publicarea anuntului.
Anuntul din ziar: este anuntul care poate fi gasit si in ziar-ul Monitorul de Suceava in ziua curenta. Daca nu esti inregistrat si utilizator abonat nu vei avea posibilitatea sa vezi datele de contact din anunt, vei vedea datele de contact cenzurate cu ***. Top  

4. Ce pot sa fac daca sunt logat?

Daca te inregistrezi pe site-ul nostru si te logezi ai posibilitatea sa:
» Adaugi anunt online gratuit
» Adaugi anunt online premium
» Adauga anunt spre a fi tiparit in ziarul Monitorul de Suceava
» Incarca credit pe care poti sa-l folosesti oricand si pentru orice facilitate doresti: adaugare anunt premium, cumparare abonament sau trimite anunt tiparit in ziar.
» Administrezi anunturile tale
» Administrezi contul tau (date personale: user, parola, etc.) Top  

6. Cum pot adauga credit in contul meu si pentru ce il pot folosi?

Banii incarcati in cont pot fi folositi pentru a adauga anunturi premium, pentru a putea vedea anunturile din ziar in intregime. Puteti folosi suma incarcata oricand, astazi sau peste un an.

» Accesati sectiunea Incarcare credit, introduceti suma pe care doriti sa o incarcati, introduceti detaliile cardului dumneavoastra si contul dumneavoastra va fi incarcat imediat.

» Procesatorul nostru de carduri este GECAD, liderul e-payments in Romania care ofera o solutie sigura si rapida pentru tranzactiile online. Datele dumneavoastra personale legate de card (numar, data expirare, cod) vor fi procesate intr-un mediu securizat fara posibilitatea de a fi copiate. In acest fel, Monitorul de Suceava nu are acces la informatiile legate de cardul dumneavoastra.

» După ce aţi încheiat tranzacţia de plată cu success reveniţi in secţiunea "Încărcare credit" de pe site-ul nostru si dati click pe butonul de reincarcare a paginii pana creditul dumneavoastra va aparea in cont.
Cardurile acceptate sunt Visa, MasterCard, American Express, JCB, Dinners si cont PayPal. Top  

Anunţuri
favorite
0 anunţuri
adauga anunt gratuit adauga anunt premium adauga anunt tiparit alege abonamentul incarca credit


Anunturi-Adauga anunt-Ultimele anunturi-Termeni si conditii-Contact-Flux RSS-Harta site

© 2024 SC INTERPRESS SRL editorul cotidianului local Monitorul de Suceava. Toate drepturile rezervate. Anunturile si fotografiile sunt proprietatea titularilor de Copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.


Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS![Valid RSS]